Intake

Als je naar ons wordt doorverwezen, wordt er telefonisch contact met je opgenomen voor een nadere telefonische kennismaking. Vervolgens nodigen we je uit voor een intake. Je kunt meestal binnen vijf tot tien werkdagen bij ons terecht. Tijdens de intake word je gezien door verschillende professionals. Dat kunnen zijn een bewegingsdeskundige (fysiotherapeut), psycholoog, medisch specialist of een bewegings-reintegratiedeskundige, afhankelijk van de intake waarvoor je bent aangemeld.

Afstemming van plan van aanpak

Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons op je gemak voelt en vertrouwen hebt in onze aanpak. Daarbij past een  persoonlijke benadering. Je vertelt je verhaal en onderling overleggen de professionals met elkaar welk programma het beste bij jou en jouw persoonlijke situatie past. We bespreken het voorstel met jou en overleggen ook met je bedrijfsarts.

Start programma

Vervolgens word je ingepland voor een programma bij Kannick. Je ontvangt het programma en uitleg van ons en heb je vragen, dan kun je altijd contact opnemen met onze professionals. Tijdens de training overleggen onze professionals onderling met elkaar en weten zij hoe het met je gaat en hoe je voortgang eruit ziet. We werken tenslotte met alle professionals onder één dak!

Lees meer over de programma’s Actief Herstel, Actief Herstel Intensief en de module Terugvalpreventie.