Nieuw preventieprogramma Actief Vitaal

Het programma Actief Vitaal is een preventief programma van Kannick, dat op verzoek van werkgevers en verzekeraars ontwikkeld is om medewerkers fit en vitaal te houden en verzuim te voorkomen. In samenspraak met hen hebben we de kennis en expertise van onze professionals ingezet met als resultaat Actief Vitaal.

Met dit programma begeleiden we een werknemer zodanig dat hij of zij tot een goede balans in werk en privé komt. We brengen in beeld waar de stress zit en kijken wat een medewerker anders kan doen. We kijken ook vooral wat iemand wél kan. Wij helpen het kunnen en durven vergroten, zodat je werknemer weer de regie in eigen handen krijgt.

Bij Actief Vitaal begeleiden we medewerkers zowel fysiek als mentaal. We bieden coaching en begeleiding door een (gz-)psycholoog en een bewegingsdeskundige/ fysiotherapeut. In totaal neemt een medewerker  deel aan negen sessies, verspreid over zes weken. Daarnaast is er aandacht voor bewegen thuis en ontvang de medewerker thuiswerkopdrachten. Kortom, we gaan met elkaar actief aan de slag! Lees meer https://www.kannick.nl/programma-actief-vitaal/