Persoonlijke benadering
Een persoonlijke benadering gedurende jouw begeleiding staat centraal. Om goed en duurzaam te herstellen is het namelijk van belang dat jij je op je gemak voelt en vertrouwen hebt in onze werkwijze.

Multidisciplinair team
Bij Kannick wordt je herstel altijd begeleid door een multidisciplinair team. Onze teams bestaan uit een bewegingsdeskundige/fysiotherapeut, een re-integratiedeskundige, een (gz-)psycholoog en wanneer nodig een medisch specialist. Tijdens jouw herstelproces overlegt het team dagelijks met elkaar, zodat alle teamleden continu precies weten hoe het met je gaat. “Wauw, jullie zijn echt goed op de hoogte!” is een opmerking die cliënten regelmatig teruggeven.

Elk team biedt een brede kijk en kan zo goed inspringen op wat jij nodig hebt. Is er bijvoorbeeld behoefte aan een extra gesprek met de psycholoog? Dan is dat snel geregeld. Onze aanpak op maat werkt voor jou prettig en efficiënt. Jij kunt je richten op de zaken die voor jou van belang zijn en je ervaart snel zichtbaar resultaat.

Maak kennis met een aantal van onze professionals

Onze aanpak

Dionne
Kasteel

Re-integratiedeskundige

Meer informatie
Onze aanpak

Dionne
Kasteel

Re-integratiedeskundige

Samen met jou onderzoek ik wat nodig is om weer in beweging te komen. Daarbij vraag ik altijd: wat wil jíj bereiken? Ik kijk naar hoe je beweegt en naar gedrag. Welke keuzes maak je? Hoe reageer je? Ik spiegel en coach je. De gesprekken die ik voer zijn vaak heel persoonlijk en eerlijk. Als re-integratiedeskundige praat ik, samen met jou, ook met de werkgever. Hoe laten we werk weer in jouw leven passen?

Cliënten vinden het fijn dat ik help lastige zaken of issues aan te gaan. Ik krijg vaak terug dat ik enthousiast, betrokken en eerlijk ben. Ik geniet als iemand weer de dingen kan doen die voor hem of haar belangrijk zijn. Als ik hoor: “Werken lukt weer en ik heb zelfs energie om met mijn kinderen te spelen en weer te sporten.”

Ik ben een bezige bij. Ik hou van sporten (‘s zomers trailrunning), motorrijden, in de tuin werken en afspreken met vrienden. Ik vind het heerlijk om op de fiets naar het werk te gaan en ben graag buiten. Deze energie breng ik graag over op cliënten!

Onze aanpak

Martijn
Bond

Psycholoog

Meer informatie
Onze aanpak

Martijn
Bond

Psycholoog

Misschien wil je meer energie krijgen of beter met klachten omgaan. Samen stippelen we haalbare stappen uit. Als psycholoog help ik je met het onderzoeken van negatieve gedachten. “Ik kan het niet.” “Ik moet áltijd klaarstaan voor anderen, zelfs ten koste van mezelf.” Vaak schuilt er een kracht in zulke gedachten. Je wilt bijvoorbeeld goed werk afleveren of anderen helpen. Die verlangens schieten soms door en dan werken ze tegen je. We onderzoeken samen hoe ze weer vóór je gaan werken. Mijn benadering daarbij is: wat zijn jouw positieve eigenschappen en wat kun je al? Ook werk ik met ervaringsgerichte oefeningen en rollenspellen. Zo leer je met je hele lichaam.

Ik geniet vooral als iemand meer zelfvertrouwen krijgt en stappen zet. Als iemand trots vertelt: “Ik heb eerlijk gezegd wat ik zélf wilde!”

Verder heb ik twee kinderen en naast de gezellige drukte die dat met zich meebrengt fiets ik in mijn vrije tijd graag mooie tochten op mijn wielrenfiets. Op deze manier maak ik mijn hoofd leeg en kom ik weer tot nieuwe energie..

Onze aanpak

Marlissa
Dijk

Bewegingsdeskundige

Meer informatie
Onze aanpak

Marlissa
Dijk

Bewegingsdeskundige

Ik geloof dat mensen het in zich hebben om hun doelen te bereiken. Soms weten ze alleen niet hóe. Daar begeleid ik bij. Het beste in mensen naar boven halen om eigen talenten, krachten en kansen te benutten: daar word ik enthousiast van!

De combinatie van gesprekken en bewegen is enorm krachtig. Jouw ervaring staat centraal en je staat stil bij huidige gedragspatronen. Zo doorbreek je jouw vicieuze cirkel. Ik vind het mooi dat mensen in de groepssessies zoveel van elkaar leren. De individuele gesprekken bieden verdieping op verschillende thema’s. Cliënten geven vaak aan zich gehoord en gezien te voelen bij mij.

Met de ervaring die ik in het buitenland heb opgedaan en mijn achtergrond als sporter ben ik de aangewezen persoon om werknemers te begeleiden bij het doorbreken van gedragspatronen. Mijn passie ligt in het vak van de revalidatie en re-integratie. Ik geniet als ik zie hoe iemand zijn of haar eigen krachten (her)ontdekt en van daaruit zelf stappen zet. Dat is fantastisch!

Onze aanpak

Jack
van de Klundert

Bewegings- & re-integratiedeskundige

Meer informatie
Onze aanpak

Jack
van de Klundert

Bewegings- & re-integratiedeskundige

Stapsgewijs help ik je weer in balans te komen. Ik maak samen met jou een haalbaar persoonlijk opbouwplan, gericht op werk en privé. Tijdens het bewegen en dankzij de ontspanningsoefeningen leer je je eigen lichaamssignalen beter kennen en herkennen, en je belastbaarheid verbeteren. We betrekken ook jouw directe omgeving bij het traject. We hebben samen met jou contact met je partner/familielid of een andere persoon die voor jou belangrijk is. En met je werkgever, vaak de direct leidinggevende. Belangrijk is om met elkaar af te stemmen wat nodig is om te herstellen en te gaan voor een duurzaam resultaat.

Ik vind het mooi om te zien hoe mensen leren over zichzelf, van elkaar en ontdekken hoe ze de dingen anders kunnen doen. Bovendien leer ik zelf ook weer van iedere cliënt! Mijn passie? Bij Kannick werken en bij cliënten de beste versie van zichzelf naar boven halen! Daarnaast is mijn passie: drummen en zingen in een band. Ik drum heel wat uurtjes weg in mijn vrije tijd.

Onze aanpak

Jorien
Roseboom

Psycholoog

Meer informatie
Onze aanpak

Jorien
Roseboom

Psycholoog

Verandering begint bij bewustwording. Als psycholoog help ik je daarom allereerst ontdekken: wat wil je veranderen en wat is daarvoor nodig? Ook onderzoeken we waar je wél invloed op hebt.

Tijdens de groepssessies en persoonlijke gesprekken praten we niet alleen, maar betrekken we ook het lichaam erbij. Ik werk namelijk veel met mindfulness. We staan stil bij wat er gebeurt in het hier-en-nu. Wat voel je in je lichaam? Wat merk je in je hoofd? We benoemen die gevoelens en gedachten en gebruiken ze als spiegel. Ze helpen ons om jouw belemmerende patronen te doorbreken. Ik vind het belangrijk om te ontdekken wat iemands drijfveren zijn. Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? Daarbij geloof ik in onze aanpak: wat werkt wél?

Ik vind het bijzonder te zien hoe de stress uit iemand kan wegzakken. Juist door vervelende gevoelens, lichamelijke sensaties of gedachten te ervaren, zonder vechten of vermijden. De hele houding verandert dan.

In mijn vrije tijd geniet ik ontzettend van salsadansen en ervaar hieruit ontspanning en energie. Dit breng ik ook graag over op cliënten.