Persoonlijke begeleiding bij vermoeidheid, burn-out of herstel na long covid

Actief herstel intensief is ontwikkeld voor werknemers die verzuimen vanwege vermoeidheidsklachten, overspannenheid of burn-out waarbij ook een fysieke component een rol speelt. Met aanhoudende klachten na een coronabesmetting (long covid) of andere gezondheidsklachten waar geen msr-indicatie* voor is kun je ook bij Kannick terecht.

Het programma Actief Herstel Intensief duurt in totaal twaalf weken. Je wordt begeleid door een bewegingsdeskundige/fysiotherapeut, een re-integratiedeskundige en een (gz-)psycholoog.

Kannick biedt persoonlijke begeleiding, zowel op fysiek als mentaal vlak. Je werkgever wordt actief bij dit programma betrokken om zo te komen tot volledige werkhervatting. Daarnaast wordt ook je partner/familielid betrokken bij dit traject.

Samen met jou kijken we wat voor jou werkt en wat niet. Onze kracht is betrokkenheid en een persoonlijke benadering.

*Een msr-indicatie is een indicatie voor ons medisch specialistisch revalidatietraject genaamd Winnock. Hiervoor gelden onder andere dat de klachten langer dan drie maanden aanwezig zijn en dat er andere trajecten, zoals fysiotherapie aan vooraf zijn gegaan. Deze criteria worden vastgesteld door de zorgverzekeraar. Zie www.winnock.nl voor meer informatie over dit traject.

Programma Actief Herstel Intensief

Informatie voor werkgevers

Wanneer onze dag geslaagd is… als jij weer uitdagingen en mogelijkheden gaat zien!