Vermoeid (na Covid), overspannen of burn-out

Actief Herstel Intensief is een 12 weken durend programma speciaal ontwikkeld voor werknemers die verzuimen vanwege vermoeidheidsklachten, overspannenheid of burn-out waarbij ook een fysieke component een rol speelt. Ook met aanhoudende klachten na een COVID-19 besmetting of andere gezondheidsklachten waar geen MSR indicatie* voor is kun je bij ons terecht.

*MSR indicatie: indicatie voor medisch specialistische revalidatie (de criteria worden vastgesteld door de zorgverzekeraar).

Wij herkennen je verhaal, je bent niet de enige

Veel werknemers kampen met vermoeidheidsklachten. Vaak ben je geneigd om door te gaan. De klachten zullen toch wel een keer over gaan? Maar de vermoeidheid neemt toe en je begint ook slechter te slapen. Je bent vaak te moe om te sporten, leuke dingen te doen, en je slaat dat feestje of die verjaardag maar een keer over. Voor je het weet zit je in een neerwaartse spiraal en uiteindelijk ga je verzuimen van je werk. Ook met klachten van overspannenheid kan je soms nog redelijk functioneren. Maar er wordt meer van je gevraagd dan je aankan en als dit te lang duurt kan de emmer overlopen. Dat noemen we dan een burn-out. Wij herkennen je verhaal, je bent niet de enige.

Persoonlijke begeleiding op fysiek en mentaal vlak

Onze professionals begeleiden je  naar volledig functioneren (zowel in werk als privé), zodat je weer lekker in je vel zit en weer veerkracht en energie gaat ervaren. Het programma duurt in totaal 12 weken waarin je wordt begeleid door een bewegingsdeskundige (fysiotherapeut), psycholoog en bewegings-reintegratiedeskundige. We begeleiden je  op fysiek en mentaal vlak, en hoe je jouw werk weer op kunt pakken. Daarbij wordt je werkgever actief betrokken om zo weer te komen tot volledige werkhervatting.  Maar ook je partner/familielid betrekken we bij het traject.

Samen met jou kijken we wat voor jou werkt en wat niet. Onze kracht is onze betrokkenheid en onze persoonlijke benadering!

Bel ons gerust en wij kijken samen of het programma voor jou passend is.

Wanneer onze dag geslaagd is… als jij weer uitdagingen en mogelijkheden gaat zien!