Kannick is een landelijke organisatie en werkt met inmiddels 40 ervaren professionals die bekend zijn met het vak en een brede ervaring hebben opgedaan in zowel de bedrijfszorg als de eerstelijns zorg. Onze professionals hebben een achtergrond als psycholoog, fysiotherapeut, en lifecounselor (geestelijk verzorgende). Kannick is altijd dicht in de buurt. We werken met een persoonlijke en empowerende aanpak waarmee we bewezen succesvol zijn.

Onze visie is dat medewerkers gelukkiger zijn als ze participeren in werk en maatschappij. Daarom streven we ernaar medewerkers te laten deelnemen en helpen we op alle momenten dat dit niet zo is. Hiermee willen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland. We helpen het verzuim bij organisaties omlaag te krijgen en te voorkomen dat deze langdurig wordt. We ondersteunen medewerkers bij het ontdekken en benutten van hun volledige potentieel. We geloven in de kracht van wat je wél kunt en moedigen aan om te denken in termen van mogelijkheden.

Kannick staat voor kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Kannick heeft, net als de andere netwerkbedrijven, een gedeelde visie met Zorg van de Zaak. Zorg van de Zaak is hét bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland. Tot het netwerk behoren arbodiensten, interventiebedrijven en zorginstellingen die met elkaar integrale oplossingen bieden voor de ontwikkeling van vitale organisaties waarin mensen worden versterkt in het voeren van eigen regie over hun gezondheid, werk en leven.