Kannick is het bedrijfszorglabel van Winnock. Kannick helpt werknemers om te herstellen van kortdurende klachten. Dit kan gaan om fysieke klachten, vermoeidheidsklachten, stressgerelateerde klachten/burn-out en klachten na een coronabesmetting (long covid). We werken preventief, om te voorkomen dat klachten chronisch worden.

Kannick staat voor ‘kan ik’. In onze benadering sluiten we aan op datgene wat de deelnemers aan onze programma’s wél kunnen. Stap voor stap vergroten we wat lukt en ga je vooruit, niet alleen in je resultaten maar ook in je (zelf)vertrouwen. Onze professionals helpen het kunnen en durven van deelnemers te vergroten.

Met Kannick richten we ons specifiek op werknemers. De dienstverlening van Kannick valt niet onder de zorgverzekeringswet. Dit betekent dat de behandeling betaald wordt door werkgevers in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter (WVP).

Kannick maakt deel uit van Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is het bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland. Samen bouwen onze arbo-, expertise- en zorgbedrijven aan vitale organisaties waar mensen veilig, gezond en met plezier werken. En bieden we passende ondersteuning en zorg op de momenten dat het nodig is. Op het werk, thuis en in de (poli)kliniek. Want wij geloven dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen participeren in werk en maatschappij. Daarom leveren we een wezenlijke bijdrage aan een gezonder en vitaler Nederland.

Lees meer op zorgvandezaak.nl