Kannick: onze organisatie

Kannick is een onderdeel van Winnock. We bieden professionele zorg aan werknemers met diverse klachten die het dagelijkse leven en het functioneren belemmeren. Ons team bestaat uit (GZ)-psychologen, bewegingsdeskundigen/fysiotherapeuten en bewegings/re-integratiedeskundigen, aangevuld met een revalidatie arts of medisch specialist. We begeleiden werknemers zowel in groepsverband als individueel. Daarnaast bieden wij onder het label Winnock medisch specialistische revalidatiezorg (zie www.winnock.nl).

Kannick werkt vanuit het bio psychosociaal model. We werken volgens een totaalaanpak en begeleiden werknemers zowel fysiek, mentaal, op het werk, als ook thuis. De werkgever wordt actief betrokken bij het traject.

Kannick: onze cultuur

De cultuur van Kannick laat zich omschrijven als enthousiast, warm, loyaal en samenwerken.

Vacatures

Wij bieden interessante, uitdagende functies in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Bekijk hier de vacatures Kannick.

Bij Kannick hebben wij een professionele en persoonlijke aanpak. Daarom verwachten wij van jou dat je klantgericht, stressbestendig, representatief, ondernemend, accuraat en flexibel bent. Met een proactieve en dienstverlenende instelling ben je bij Kannick aan het juiste adres.

Solliciteren

Ben je een BIG geregistreerde (GZ)-psycholoog, een revalidatie arts of fysiotherapeut en heb je ervaring met het werkveld zorg en arbeid? Vind je het leuk om naast zorg verlenen ook contacten te onderhouden met bedrijfsartsen en werkgevers? Lever je graag een bijdrage aan het inzetbaar krijgen en houden van mensen? Neem dan contact op via info@kannick.nl. Wij gaan graag in gesprek!