1 + 1 = 3 is ons motto. Samen meerwaarde creëren en de client begeleiden naar optimaal functioneren en duurzame werkhervatting. Kannick, doen we samen.

Bij Kannick geloven we dat samenwerking leidt tot meerwaarde. Ons motto, “1 + 1 = 3”, symboliseert onze overtuiging dat door samen te werken, we tot buitengewone resultaten kunnen komen. Onze focus ligt op het begeleiden van cliënten naar optimaal functioneren en duurzame werkhervatting. Kannick, dat doen we samen!

Wie zoeken we?

Bij Kannick zijn we op zoek naar psychologen (WO) en fysiotherapeuten die passie hebben voor hun vak. We zoeken professionals die affiniteit hebben met multidisciplinair werken en leefstijlthema’s, zoals vitaliteit, slaap, ongezonde gewoonten en beweging. Daarnaast is affiniteit met de volgende klachtenbeelden belangrijk: stress-gerelateerde klachten, burn-out, overspanning, vermoeidheidsklachten (ook na covid) en fysieke klachten die het herstel belemmeren, zoals klachten aan het houding- en bewegingsapparaat.

Flexibele inzet is een vereiste, omdat we geloven dat flexibiliteit bijdraagt aan effectieve behandelingen en optimale zorg voor onze cliënten.

Ben jij een ZZP professional met een achtergrond als fysiotherapeut of psycholoog? Wil je naast je eigen praktijk ook graag samenwerken in een team? Dan nodigen we je van harte uit om een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin je motivatie en je CV. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Linda Jensen via telefoonnummer 06-10417751.

Bij Kannick kijken we ernaar uit om jouw talent en expertise te verwelkomen in ons team. Samen streven we naar het leveren van hoogwaardige zorg en het creëren van positieve veranderingen in het leven van onze cliënten.