Je hebt continu last van je rug, nek of schouder, niet alleen als je werkt maar ook in je vrije tijd, als je sport of hobby’s uitvoert. Je maakt je zorgen en je vraagt je af: “gaan deze klachten ooit nog over?” Voor werknemers die last hebben van fysieke klachten en waarbij het herstel stagneert, is Kannick ontwikkeld. Het kan zijn dat je al iets van fysiotherapie hebt gehad maar dat hoeft niet.

Werknemers met fysieke of vermoeidheidsklachten zijn vaak geneigd om door te gaan, in de hoop dat de klachten een keer overgaan. De vermoeidheid neemt echter toe en in combinatie met slechter slapen ben je te moe om te sporten, leuke dingen te doen, en sla je leuke sociale activiteiten over. Voor je het weet zit je in een neerwaartse spiraal. Uiteindelijk ga je verzuimen van je werk en blijf je hangen in je herstel.

Kannick helpt je inzicht te geven in wat meespeelt in het ontstaan en in stand houden van de klachten. Onze aanpak is doelgericht en krachtig met een persoonlijke benadering. We kijken samen met jou wat de beste aanpak is om weer onbelemmerd te kunnen functioneren.

Bel ons gerust en dan kijken we samen of het Kannick programma voor jou passend is.